Πρόσκληση | Συνέδριο «Η Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Έμφυλης Βίας στο χώρο του Αθλητισμού»

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο τελικό συνέδριο του έργου «Play Equal» με τίτλο: «Η Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Έμφυλης Βίας στο χώρο του Αθλητισμού».

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, 8:30 – 13:30
Χώρος Διεξαγωγής: Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου

Κύρια ομιλήτρια του συνεδρίου η Δρ Ανή Χρόνη, Καθηγήτρια Αθλητικής Ψυχολογίας και Προπονητικής.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η διάχυση αποτελεσμάτων του έργου, το οποίο ολοκληρώνεται τον Μάρτιο 2024, και η ενθάρρυνση διαλόγου ανάμεσα σε διάφορους φορείς, κρατικούς και μη, σχετικά με την πρόληψη της έμφυλης βίας και την προώθηση της ισότητας των φύλων στο χώρο του αθλητισμού.

Το συνέδριο απευθύνεται σε νέες και νέους, αθλητές/αθλήτριες, προπόνητες/τριες, γυμναστές/τριες, άλλους επαγγελματίες στο χώρο του αθλητισμού, εκπαιδευτικούς, υπεύθυνους/ες χάραξης πολιτικής, φοιτητές/φοιτήτριες και επαγγελματίες της κοινωνίας των πολιτών.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ (κάντε διπλό κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο μέχρι τις 10 Μαρτίου 2024:
https://www.surveyhero.com/c/PlayEqualConference

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Play Equal”. Διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Οικογενειακού Προγραμματισμού, συντονιστή του προγράμματος σε συνεργασία με τους εταίρους του προγράμματος, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ), το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ). Στόχος του προγράμματος η πρόληψη και αντιμετώπιση της έμφυλης βίας στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Το πρόγραμμα «Play Equal» χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα: Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα, και Αξίες (CERV-2021-DAPHNE).